Tájékoztató hozzájáruláson alapuló személyes adatkezelésről

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú Általános Adatvédelmi rendeletének (GDPR) való megfelelés, valamint a tisztességes és átlátható adatkezelés biztosítása érdekében a DENOK Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: adatkezelő) az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozóan, az alábbi tájékoztatást nyújtja:
  • a személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás önkéntes;
  • az adatkezelő:
    neve: DENOK Közhasznú Nonprofit Kft.,
    postai címe: 4026 Debrecen, Kálvin tér 11.,
    e-mail címe:
    telefonszáma: +36 20 404 4822;
  • az adatkezelő adatvédelmi tisztviselőjének:
    neve: Juhász Marcell
    postai címe: 4026 Debrecen, Kálvin tér 11.,
    e-mail címe:
    telefonszáma: + 36 20 292 2629;
  • az adatkezelő által kezelt Ön személyes adatainak köre: név, e-mail cím, telefonszám (amennyiben ez utóbbit megadta)
  • személyes adatai kezelésének célja, hogy az adatkezelő az Ön elektronikus megkeresésében foglaltaknak eleget tudjon tenni.
  • személyes adatai kezelésének jogalapja, az Ön hozzájárulása;
  • személyes adatainak kezelése, az Ön erre vonatkozó törlési kérelméig tart;
  • kérelmezheti a személyes adataihoz való:
    • hozzáférést;
    • azok helyesbítését;
    • törlését;
    • kezelésének korlátozását;
    • tiltakozhat a kezelése ellen;
  • ezen kérelmével kapcsolatban az adatkezelő legfeljebb 25 napon belül, a megadott e- mail címén keresztül tájékoztatja Önt;
  • az adatkezelő a személyes adatait elektronikusan kezeli;
  • az adatkezelő a biztonságos adatkezelés megvalósítása érdekében fizikai és logikai kontrollokat alkalmaz.
  • fizikai kontroll:
    • az adatkezelő kártyás beléptetési rendszer működtetésével biztosítja, hogy az adatkezelő épületébe, valamint zárható irodáiba jogosulatlan személyek ne léphessenek be;
  • logikai kontrollok:
    • az adatkezelő biztosítja, hogy az általa kezelt személyes adataihoz kizárólag az arra megfelelő jogosultsággal rendelkezők férjenek hozzá;
    • az adatkezelő elektronikus adatkezelési tevékenysége során a Microsoft 365 irodai programcsomag naprakész változatát használja;
    • a számítógépes adatbázisokhoz való hozzáférés a jogosultsági szinteknek megfelelően kerülnek meghatározásra;
    • a belső számítógépes hálózatba való belépés felhasználó névhez és jelszóhoz kötött.
  • az adatkezelő által kezelt személyes adataihoz hozzáférők köre:
    • az adatkezelő ügyvezetője;
    • adatvédelmi tisztviselője;
    • operatív munkatársa;
    • marketing igazgatója;
  • a személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulását bármely időpontban visszavonhatja, az e-mail címre küldött levéllel, a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulása alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét;
  • a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ; honlap: www.naih.hu) címzett panaszt nyújthat be;
  • a DENOK Nonprofit Közhasznú Kft. adatkezelési szabályzata folyamatosan elérhető a https://isd.debrecen.hu és a https://denok.debrecen.hu weboldalakon.
  • A weboldalon található „küldés” gombra kattintással Ön hozzájárul ahhoz, hogy az adatkezelő az Ön által megadott személyes adatait, a fenti okból és módon kezelje.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Debreceni Nemzetközi Oktatási Központ (DENOK) – International School of Debrecen (ISD)
4026 Debrecen, Kálvin tér 11.
+36 20 404 4822
Az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez a küldés gomb megnyomásával hozzájárulok.

Küldés