Tájékoztató hozzájáruláson alapuló személyes adatkezelésről

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendeletét (GDPR) 2018. május 25-től kell kötelezően alkalmazni.

A rendeletnek való megfelelés, valamint a tisztességes és átlátható adatkezelés biztosítása érdekében a DENOK Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozóan, az alábbi tájékoztatást nyújtja:
  • a személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás önkéntes;
  • az adatkezelő:
    neve: DENOK Közhasznú Nonprofit Kft.,
    postai címe: 4026 Debrecen, Kálvin tér 11.,
    e-mail címe:
    telefonszáma: +36 20 404 4822;
  • az adatkezelő:
    adatvédelmi tisztviselőjének neve: Dr. Csibi Sándor
    postai címe: 4026 Debrecen, Kálvin tér 11.,
    e-mail címe:
    telefonszáma: +36 20 313-8258;
  • az adatkezelő által kezelt személyes adatainak köre: név, e-mail cím és telefonszám (amennyiben ez utóbbit megadta)
  • személyes adatai kezelésének célja, hogy az adatkezelő az Ön megkeresésében foglaltaknak eleget tudjon tenni.
  • személyes adatai kezelésének jogalapja, az Ön hozzájárulása;
  • személyes adatainak kezelése, az Ön erre vonatkozó törlési kérelméig tart;
  • kérelmezheti a személyes adataihoz való:
    • hozzáférést;
    • azok helyesbítését;
    • törlését;
    • kezelésének korlátozását;
    • tiltakozhat a kezelése ellen;
  • hozzájárulását bármely időpontban visszavonhatja, az e-mail címre küldött levéllel, a visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét;
  • a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ; honlap: www.naih.hu) címzett panaszt nyújthat be;
  • a DENOK Nonprofit Közhasznú Kft. adatkezelési szabályzata folyamatosan elérhető a https://isd.debrecen.hu és a https://denok.debrecen.hu weboldalakon.
  • A weboldalon található „küldés” gombra kattintással Ön hozzájárul ahhoz, hogy az adatkezelő az Ön által megadott személyes adatait, a fenti okból és módon kezelje.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Debreceni Nemzetközi Oktatási Központ (DENOK) – International School of Debrecen (ISD)
4026 Debrecen, Kálvin tér 11.
+36 20 404 4822
Az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez a küldés gomb megnyomásával hozzájárulok.

Küldés